Loading...
Skip to Content

Realisatie

Hello Bank

Play & Produce

Play & Produce was ooit het jaarlijkse hoogtepunt voor dj's en producers in het Gentse Kunstencentrum VIERNULVIER (Vooruit). Een evenement georganiseerd door vi.be en Studio Brussel, dat helaas de coronapandemie niet heeft overleefd. Hallo Bank was in 2016 een van de sponsors, en we kregen de vrijheid om voor hen een creatieve en opvallende merkactivatie te bedenken.

Merchandise Evolutie

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker geworden: dj's en producers met hun eigen merchandise. Maar dat was niet altijd het geval. Terwijl dit fenomeen volledig geïntegreerd is in andere muziekgenres zoals rock, metal en punk, was dat voor dj's en producers niet altijd vanzelfsprekend. Tijdens deze merkactivatie wilden we elke bezoeker een uniek T-shirt bezorgen met hun eigen artiestennaam.

The Misfits Inspiratie

Als basis voor het ontwerp kozen we het iconische schedel-T-shirt van The Misfits, de punkband rond Glenn Danzig. De 'look and feel' van dit bandshirt diende als inspiratie. Tijdens het evenement hebben we deze T-shirts gepersonaliseerd voor elke dj/producer door hun eigen artiestennaam toe te voegen. De schedel kreeg een make-over met verschillende brillen en snorren.