Loading...
Skip to Content

Lang niet gezien

Het is algemeen bekend dat mensen die werken in de communicatiewereld vaak worstelen met hun eigen communicatie, en in dit geval ben ik geen uitzondering.

Maar ik heb een geldig excuus: mijn lerarenopleiding aan de Erasmus Hogeschool. Ik wilde er snel doorheen en koos daarom voor het verkorte traject van anderhalf jaar. Maar wat heb ik dat onderschat! Het blijkt veel uitdagender dan oorspronkelijk voorgesteld (inclusief een onverwacht herexamen), maar het einde is in zicht. Dus binnenkort heb ik meer tijd voor creatieve projecten.

Dat betekent echter niet dat ik stil heb gezeten. Binnenkort lanceer ik zelfs een nieuw eigen product. Bovendien heb ik verschillende interessante workshops gegeven, waaronder het Kinderboekenfestival Kabaal in Antwerpen, de Fashion Fair in Halle en de BelOrta Bloesembar in Sint-Truiden.

Natuurlijk heb ik mijn bestaande klanten nog steeds voorzien van creatieve ontwerpen. En gisteren was zelfs een van mijn ontwerpen te zien in het VTM-programma 'Vlaanderen vraagt', dus daar vertel ik graag wat meer over.

Nadat ik vorig jaar gestalte gaf aan de slechterik in het spel 'Undercover: The Gambler' kwam ik weer in contact met de spelontwikkelaars van Pilipili Games. Ze hadden een designer nodig voor een project in samenwerking met het Expertisecentrum PXL Bouw & Industrie.

Dit expertisecentrum besloot om de resultaten van hun onderzoeksproject 'TETRA VE 4.0' niet in een saai boek te gieten, maar in de vorm van een hapklaar bordspel te presenteren.

'OBEYA' is een serious game die specifiek is ontwikkeld voor teams die onder tijdsdruk werken en kwaliteit willen leveren. Deelnemers leren spelenderwijs en nemen alle waardevolle inzichten op, waardoor ze effici├źnter leren samenwerken en hun team versterken.

En... ik kreeg de kans om dit goed doordachte spel te voorzien van een passend ontwerp.

Tot binnenkort, Kevin